What is sopek renata definition
Real name: Renata Sopek. Biography of renata sopek & facts: Renata SopekAtraktivna voditeljica.

Helpful?

Renata Sopek aka renata biography

Namerenata
Surnamesopek
renata sopek birth name:Renata Sopek
renata sopek birthday1979-05-06
NicknameThe Body
renata sopek home townZagreb.
renata sopek assets
renata sopek vices
renata sopek height166 cm
renata sopek jobTV Voditeljica.
renata sopek hobbiesfitness, &, shitt.
renata sopek ethnicityWhite
renata sopek breast size36
renata sopek waist size24
renata sopek hips size35
renata sopek mottoVolim posao voditeljice, te ga zelim i dalje raditi i usavrsavati.
Real biography:

Renata SopekAtraktivna voditeljica popularnost je stekla proglašenjem za najseksipilniju Hrvaticu. Ipak, svojim je radom na Televiziji, Renata Sopek dokazala kako je mnogo više od ljepotice. Potvrdu statusa dobila je prezentiranjem vremenske prognoze, a potom i kao domaćica magazinske emisije "Zvijezde Ekstra", te suvoditeljskom ulogom u reality showu "Big Brother". Renata Sopek je rođena 6. svibnja 1979. u Zagrebu, a osim angažmana na RTL Televiziji, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, te vlasnica fitness centra.

Renata naglašava kako voli posao voditeljice, te ga želi i dalje raditi i usavršavati. Intenzivan radni ritam ne bi uspjela pratiti bez dobre psihofizičke pripremljenosti. Upravo zahvaljujući dugogodišnjem vježbačkom iskustvu, Renata se pokazala kao prava osoba za snimanje DVD-a s vježbama "Renata Sopek: U dobroj formi" u kojemu će vas uputiti u vježbi koje izvodi svaki dan, kako bi ostala zdrava i fit.

Za sebe kaže da su joj tvrdoglavost i iskrenost mane, a kod drugih ljudi najviše joj smetaju licemjerje, dvoličnost i labilan karakter. U slobodno vrijeme rado čita knjige i posjećuje teretanu, a godišnji odmor voli provoditi na mjestima gdje može pronaći mir i tišinu. Zato osim morskih plaža, Renata ljetne mjesece provodi i u planinama. Dodaje kako nije rob modnih trendova i da ne pati za hvalospjevima kritičara. Tvrdi i kako puno jede, ali jede zdravo i puno vježba.

S obzirom da joj se dosad u životu ostvarilo sve što je poželjela, ne treba sumnjati kako ćemo u budućnosti Renatu gledati i u nekim potpuno novim TV ulogama.

Who was Renata Sopek aka renata sopek life in Who is / biography S .

  • Dodano:
  • Autor: